Apparaten en accessoires
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
water1440 g
-
witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt300 g
-
Chinese kool in stukken (2 cm)60 g
-
uien in dunne ringetjes (2 mm)100 g
-
wortelen in dunne reepjes (2 mm)40 g
-
kombu (optioneel) (ong. 2 cm elk)4 sneetjes
-
grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)10 - 12
-
300 g verse schoongemaakte mosselen, schalen geschraapt en ontbaardschelpdieren schalen geschraapt300 g
-
rauwe pijlinktvisringen250 g
-
Japanse sojasaus (zie tip)75 g
-
60 g rijstwijnsake60 g
-
zout1 tl
-
lichte sesamolie (10 g)2 tl
-
misopasta80 g
-
wakame vlokken gedroogd5 snuifjes
-
zijden tofu (optioneel) in blokjes (1.5 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2015 kJ /
478 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
No ratings
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Tarte Tatin
2 h
Roodbruin gekleurde eieren
No ratings
Glühwein
15 min
Baba met rum
No ratings
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
No ratings
Basisbouillon
No ratings
Lactosevrije milkshake
No ratings